Szolgáltatásaink

» Technológia csőszerelés

Vállalatunk az ipar egész területén szerel technológiai csőrendszereket, ezért minden ágazatban otthon vagyunk. Az ipari csőszerelés tevékenységi körünk tartalmazza az összes névleges átmérőt és névleges nyomást, amely a szénacéltól és a P-91-es melegszilárd acéltól a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélig minden anyagigényt teljesítünk. A Mahe Hungária Kft. szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata garantálja a magas szintű és összetett feladatok elvégzését. 

A csőrendszerek tervezésében és kivitelezésében szerzett tapasztalatainknak, és a folyamatosan fejlesztett eszközeinken köszönhetően bátran vállaljuk kis és nagynyomású rendszerek tervezését és kiépítését, valamint csőszakaszok cseréjét. Vállaljuk továbbá alap- és anyagvezetékek szerelését karimás és hegesztett kötéssel is. Szakmai tapasztalataink és minősítéseink alapján pedig a rozsdamentes, saválló, szénacél és műanyag technológiai csőszerelési feladatok ellátására is alkalmas vagyunk.

» Alumínium csónakok gyártása

Mahe Hungária Marine alumínium hajó gyártással foglalkozó cég. Éves kapacitásunk 400 tonna alumínium feldolgozása. Kisebb horgászcsónakoktól nagyobb tengerjáró hajókig, akár egyedi elképzelések mellett is állunk megrendelőink szolgálatára. 

Termékeink nem a piacon megszokott vékony anyagból készülnek, hanem erős strapabíró magnézium ötvözetű alumínium termékek, melyek tengeri és folyami használatra egyaránt alkalmasak. Termékeinket CE jellel, igazolással látjuk el. Hegesztéseinkre 25 év garanciát vállalunk. Termékeinket elektromos meghajtással, belső égésű motorokkal felszerelve is készítjük.

» Nyomástartó edények gyártása, szerelése, telepítése

Egyedi méretű, formájú és anyagminőségű fém tartályok, valamint különböző nyomástartó edények, berendezések gyártása akár helyszínen. Az előre legyártott nyomástartó berendezések helyszíni szerelése, telepítése, szigetelt és szigetelés nélküli kivitelben. Céloknak megfelelő fő alapanyagokkal dolgozunk: szénacél, rozsdamentesacél, savállóacél. 

Az elkészült nyomástartó edényekhez és tartályokhoz nyomáspróba jegyzőkönyv és tartálydokumentáció készítése. Nyomástartó berendezéseinket és rendszereinket, valamint egyszerűbb nyomástartó berendezéseinket a 44/2016, (XI. 28.) NGM rendelet szerint gyártjuk. Ezen belül két fő irányelvet követünk. Az egyik a nyomástartó berendezésekre vonatkozó 2014/68/EU irányelv (PED) a másik az egyszerű nyomástartó edényekről szóló 2014/29/EU irányelv (SPVD). Nyomástartó edények és berendezések gyártásához rendelkezünk megfelelő tanúsítványokkal. Vállaljuk 0,5-1000 m3-es vagy akár nagyobb tartályok gyártását. 

Referencia felhasználási terület:

  • Vegyipar
  • Olajipar
  • Gázipar
  • Élelmiszeripar
  • Energiaszektor

» Karbantartás

Az acélgyártó gépek és berendezések mérete és jellege miatt az üzem és a gépek nagyméretű részeinek leszerelése javítás és felújítás céljából nem életképes megoldás, ezért az üzemkörnyezetben kell elvégezni, és ez az, amiben a Mahe Hungária Kft. segít Önnek. Az általunk végzett munkával meghosszabbítható az acélipari berendezések élettartama. Javítja az előállított acél minőségét és kevesebb drága pótalkatrészt kell felhasználni. Ez mind csökkenti az állásidőt és növeli a termelékenységet.

» Acélszerkezetek gyártása

Oldalunkon tájékozódhat jelenleg futó projektjeinkről, referenciát láthat tőlünk amit folyamatosan frissítünk, valamint árajánlatot kérhet tőlünk.A Mahe Hungária Kft. egy folyamatosan fejlődő, dinamikus cég. Többéves gyártási és szerelési gyakorlattal, valamint a legoptimálisabb anyagfelhasználással piacképes acélterméket állítunk elő, mindezt első osztályú minőségben. Gyártói alkalmasságunk bizonyításának céljából EN 1090-1:2009 szabványt vezettünk be. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

» Hegesztési feladatok elvégzése

Egyedi és sorozatban gyártott alkatrészek hegesztését vállaljuk. CO, Impulzus és AWI hegesztőgépeink segítségével szénacél és rozsdamentes anyagok hegesztésére is képesek vagyunk. Megbízónk előszeretettel veszik igénybe ezen szolgáltatásunkat is, mivel házon belül tudjuk kivitelezni a teljes körű fémmegmunkálást, egészen az alkatrészek összehegesztéséig.

» Kazánok építése, telepítése

A biomasszával működő kazánokkal ki lehet váltani a gázfogyasztást. A konténeres kazánokkal akár egy családi ház vagy egy közintézmény épületének fűtését, melegvízellátását is biztosítani lehet.

1 kWh hőenergiát

  • gáz esetében 160,
  • fapellet esetében 60-62,
  • faapríték esetében 16 forintért tud előállítani egy-egy nem lakossági felhasználó, vagyis nem csak gázmennyiségen, de a költségeken is tud spórolni a biomassza-kazánokkal.

» Biomassza tüzelésű fűtőmű építése, telepítése

A kétszer 7,5 megawatt teljesítményű fűtőművet földgáz helyett ipari célra már nem használható faaprítékokkal működtetik majd, így megújuló energiával tudják előállítani a távfűtéses lakásokban élő kaposváriak számára a meleget és a meleg vizet. A beruházással a földgáz 57 százalékát tudják majd kiváltani. 

A városi zöld fűtőmű megvalósításának több hozadéka lesz: így tud olcsóbbá válni a szolgáltatás és tisztább lesz Kaposvár levegője. A biomasszával 61 százalékkal olcsóbban tudjuk előállítani a hőt és a megújuló energia használatával kiváltható a jelenlegi kvóta is, így nem kell a 400 millió forintos büntetést megfizetnünk. Vagyis a város 646 millió forintot takaríthat meg évente. Fontos az is, hogy ennek használatával csökken az energiafüggőségünk, nem leszünk kitéve az energiaárak ingadozásának, tartani tudjuk majd a távhőárakat is. Nem utolsósorban pedig a klímavédelemért és az egészségünkért is teszünk

Fémipari szolgáltatásra van szükséged? Kérj árajánlatot tőlünk!